-
Palvelut

31.01.2022

Traficomin Live -lähetyksissä asiantuntijat vastaavat kansalaisten kysymyksiin

Joko tunnet Traficom Livet? Käynnistimme kesällä 2021 Traficom Live -lähetykset kansalaisia kiinnostavista ja ajankohtaisista teemoista.

Traficom Live on Facebookissa pidettävä tunnin pituinen livelähetys, jonne kansalaiset voivat ennakkoon lähettää heitä askarruttavia, kyseiseen teemaan liittyviä kysymyksiä. Myös suoraan studiolähetykseen voi lähettää kysymyksiä Facebookin tapahtuman kautta. Studiossa vastaajina toimivat Traficomin asiantuntijat ja mukana voi olla asiantuntijoita myös muista alan järjestöistä tai organisaatioista.

Kaikki jaksot löydät kätevästi Traficomin YouTube-kanavalta

Tähän mennessä pidetyt Traficom Livet löydät helposti Traficomin YouTube-kanavalta, jossa soittolistamme Some-livet kokoaa kaikki lähetykset kätevästi katsottaviksi. Tähän mennessä teemoina ovat olleet sähköautot, pyöräily sekä kaasu-, etanoli- ja hybridiautot. Tästä linkistä pääset suoraan Some-live soittolistalle.

Helmikuun teemana robottiautot

Seuraava Traficom Live pidetään torstaina 10.2. klo 17−18 ja tällöin teemana ovat robottiautot. Tule mukaan kuulemaan, miten robottiautot muuttavat autoilua ja liikennekulttuuria ja mikä niissä puhututtaa. Studiolla kysymysten äärellä ovat tulevaisuuden liikenteen ilmiöitä tuntevat Traficomin asiantuntijat Eetu Pilli-Sihvola, Reijo Jälkö ja Aki Tilli, juontajana toimii Anni Hytti. Mukaan pääset tästä linkistä, tervetuloa linjoille.