-
Yhteydet

01.09.2021

Liikkeen hurmaa -kampanja on arkiliikkumisen asialla

Liikkeen hurmaa -kampanjassa kannustamme Suomessa asuvia liikkumaan entistäkin aktiivisemmin, erityisesti arjessa. Arkiliikkuminen on hyvä tapa pitää huolta sekä terveydestä että ilmastosta. Kampanja näkyy Instagramissa − tule mukaan seuraamaan ja osallistu kuvakilpailuun!

Liikkeen hurmaa -kampanja käynnistyi 30.8. ja näkyy Instagramissa, jossa  somevaikuttajavat ketovat siitä arkiliikkumisensa kokemuksista ja hyödyistä Jaamme kokemuksista kuvia ja ajatuksia Traficomin Instagram-tilillä @traficom_finland .

Viime syksyn kampanjassa toimme esille pyöräilyn ja kävelyn hyötyjä. Nyt nostamme esiin kävelyä, sähköpyöräilyä sekä skuutilla eli sähköpotkulaudalla liikkumista.

Haastamme sinutkin mukaan Liikkeen hurmaa -kuvakampanjaan! Osallistu julkaisemalla Instagramissa sykähdyttävä kuva aktiiviselta arkimatkaltasi. Palkitsemme joka viikko kaksi henkilöä kuvasta, johon on merkitty Traficomin Instagram-tili @traficom_finland sekä#liikkeenhurmaa-tunniste. Kampanja on käynnissä syyskuun ajan. Lisätietoa kampanjasta löydät www.liikkeenhurmaa.fi-sivustolta.

Kävelyn ja pyöräilyn edistämisohjelmassa (LVM, 2018) Traficomille on annettu tehtäväksi ohjelman toimeenpano ja seuranta. Tätäkin työtä teemme laajassa yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa − myös kävelyn ja pyöräilyn edistäminen on yhteispeliä. Tule mukaan!