-
Yhteydet

28.04.2022

Yhteisrakentaminen, piensolutukiasemat ja laajakaistarahoitus tutuiksi 17.5.2022

Toukokuussa Traficom tarjoaa yhteyksien rakentajille ajankohtaista tietoa kahdessa webinaarissa, jotka pidetään kätevästi samana päivänä peräkkäin. Tule siis linjoille tiistaina 17.5. jos haluat kuulla yhteisrakentamisen kustannusvaikutuksista ja laajakaistarahoitusmahdollisuuksista.

Yhteisrakentaminen säästää kustannuksia – totta vai tarua?

Tule kuulemaan tuloksia Despro Engineering Oy:n Traficomille valmistelemasta selvityksestä yhteisrakentamisen kustannusvaikutuksista sekä kuulemaan alan asiantuntijoiden kokemuksia yhteisrakentamishankkeista.

Kerromme webinaarissa myös langattoman verkon piensolutukiasemista. Tule kuulemaan mitä piensolutukiasemat ovat, mihin niitä käytetään ja mitä niiden sijoittaminen tarkoittaa infran omistajille?

Webinaari pidetään tiistaina 17.5.2022 klo 12.00–13.30.

>> Tutustu ohjelmaan

Laajakaistarakentamiseen voi hakea rahoitusta

Laajakaistarahoitus-webinaarissamme esittelemme Traficomin laajakaistahanketta ja Laajakaistainfo.fi:tä. Kuulet myös Maaseuturahaston laajakaistatuista ja verkkohankkeisiin saatavilla olevasta pääomarahoituksesta.

Lisäksi saat tietoa Verkkojen Eurooppa -rahoituksesta, jonka tavoitteena on kehittää ja vauhdittaa Euroopan unionin digitaalista infrastruktuuria, kuten älykkäitä 5G-verkkoja.

Webinaari pidetään tiistaina 17.5.2022 klo 14.00–15.30.

>> Tutustu ohjelmaan

Tule linjoille 17.5.2022!