-
Luottamus ja toimintavarmuus

18.12.2023

Kyberala murroksessa - Ota uudet säännökset ja laitteet haltuun!

Kyberturvallisuuden toimittajille, laitteiden ja ohjelmistojen valmistajille sekä yhteiskunnan toiminnan kannalta tärkeille yrityksille on tulossa useita uusia EU-tason tietoturvaa koskevia vaatimuksia, jotka koskevat myös teknologiayrityksiä ja palveluntarjoajia.

NIS, CRA ja RED ovat lyhenteitä, jotka vilahtelevat alaa koskevassa keskusteluissa. Mitä edellä mainittujen lyhenteiden takana oleva sääntely pitää sisällään? Millaisia vaatimuksia ja velvoitteita yrityksille on tulossa? Miten tulossa olevaan sääntelyyn tulee valmistautua?

Muun muassa näitä asioita käsitellään Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin, Kyberala ry:n ja Teknologiateollisuus ry:n järjestämässä seminaarissa tiistaina 23.1.2024 klo 12.00 - 16.30.

Tilaisuudessa kuullaan liikenne- ja viestintäministeriön, Traficomin, Teknologiateollisuuden sekä alan yritysten puheenvuoroja ja näkemyksiä. Tilaisuuden alustajina toimivat professori Andreas Noack University of Applied Sciences Stralsundista sekä LAV Securityn perustaja ja toimitusjohtaja Lea Viljanen.

Seminaari on suunnattu yritysten liiketoiminnasta ja tuotekehityksestä vastaavalle johdolle ja asiantuntijoille ja se järjestetään hybridinä Teknologiateollisuuden tiloissa osoitteessa Eteläranta 10 ja verkossa. Seminaari on maksuton.

>> Tutustu tilaisuuden ohjelmaan

>> Ilmoittaudu mukaan 

Tervetuloa!