-
Luottamus ja toimintavarmuus

31.10.2023

Töissä Traficomissa: Julia Fomin

Julia Fomin vetää Kyberturvallisuuskeskuksen harjoitustiimiä ja vastaa erityisesti Kyberturvallisuuskeskusta koskevien kansainvälisten harjoitusten koordinoinnista ja projektijohtamisesta.

"Tiimimme tuottaa yhteiskunnan toiminnan kannalta kriittisille toimijoille harjoituspalveluita, koordinoimme Kyberturvallisuuskeskuksen osallistumista kansallisiin ja kansainvälisiin yhteisharjoituksiin sekä varmistamme, että henkilöstömme sisäisen varautumisen tasoa nostetaan harjoittelun avulla. Olen lisäksi mukana Traficomin tulevaisuus- ja ennakointityössä."

"Työssäni parasta on se, että se vastaa arvomaailmaani ja edistää yhteiskunnallisella tasolla Suomen varautumista ja kriisinkestävyyttä. Kyberturvallisuuskeskuksessa arvostetaan kouluttautumista ja omassa työssä kehittymistä. Toimimme asiantuntijaorganisaationa, jossa työntekijöihin luotetaan ja yhteistyö kollegoiden ja verkostojen kanssa toimii hyvin."

Pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvana Julia arvostaa Traficomissa sitä, että hän voi työskennellä joustavasti monipaikkaisesti ja työnantaja tarjoaa tukea joukkoliikenteen käyttöön.

Vapaa-ajallaan Julia jumppaa naapurissa sijaitsevalla crossfit-salilla, hoitaa erilaisia taloyhtiö- ja järjestötoiminnan hallituspaikkoja tai pelaa kaupungin- tai maailmanrakennuspelejä tietokoneella.

>> Katso YouTube-videosta, mitä Julia kertoo työstään Traficomissa.