-
Palvelut

30.06.2023

Ajoneuvoveroliput sähköisesti asiakkaille 1.11. alkaen

Ajoneuvoverolipun lähettämisessä otetaan käyttöön Digi- ja väestötietoviraston tarjoama Suomi.fi-viestit 1.11.2023 alkaen. Tavoitteena on saada mahdollisimman moni asiakkaista käyttämään sähköisiä palveluita, esimerkiksi e-laskua tai Suomi.fi-viestejä.

Lue lisää
Palvelut

31.05.2023

Traficomilta kuljetusyrityksille 15 uutta sähköistä palvelua

Traficomin Digikaistalla, liikenteen oma asiointi -palvelussa avattiin toukokuussa 15 uutta sähköistä palvelua. Oma asiointi -palvelusta löytyvät kuljetusyritysten omat lupatiedot ja rekisterimerkinnät sekä tieliikenteen harjoittamista koskevat hakemus- ja ilmoitusasiat.

Lue lisää
Palvelut

31.05.2023

Töissä Traficomissa: Johanna Simkin

Johanna Simkin kehittää työkseen toimivia sähköisiä palveluita autoilijoille. "Voi sitä tunnetta, kun joku kehuu, kuinka sai vaikkapa ajokortin tilattua helposti netissä. Se ylpeyden tunne, kun voi kertoa olleensa mukana toteuttamassa palvelua, joka on helppo ihmiselle ja hyvä luonnolle."

Lue lisää
Palvelut

31.01.2023

EU:sta uusia esteettömyysvaatimuksia - tavoitteena yhdenvertaisuuden edistäminen

EU:sta tulee uusia esteettömyysvaatimuksia, joiden tavoitteena on taata kuluttajille yhdenvertainen pääsy erilaisten tuotteiden ja sähköisten palvelujen äärelle sekä edistää niiden liikkuvuutta EU:ssa. Traficom valvoo esteettömyysvaatimusten noudattamista yhdessä Etelä-Suomen aluehallintoviraston kanssa.

Lue lisää
Palvelut

31.01.2023

Töissä Traficomissa: Marjo Puputti

Marjo Puputtia kiinnosti työ juuri perustetussa virastossa, sillä uudessa virastossa pääsisi rakentamaan uusia toimintatapoja. Henkilöstön kehittämisen tehtävät ovat hänelle omimpia ja niitä hän on päässyt työssään tekemään, kuten hakiessaan toivoikin.

Lue lisää
Palvelut

30.09.2022

Etsitkö sopivaa verkkotunnusvälittäjää? Tähtiluokitus auttaa valinnassa

Kun tarvitset fi-verkkotunnuksen, tarvitset myös verkkotunnusvälittäjän, joka rekisteröi verkkotunnuksen puolestasi. Sopivan verkkotunnusvälittäjän valintaa helpottaa Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin toteuttama tähtiluokitus, jossa välittäjien toimintaa on arvioitu erityisesti kuluttajien ja pienyrittäjien tarvitsemien palveluiden osalta.

Lue lisää