-
Palvelut

30.06.2023

Kyberharjoittelun suosio kasvaa - Kyberturvallisuuskeskus yritysten tukena

Tiesitkö, että Traficomin Kyberturvallisuuskeskus palvelee yrityksiä ja auttaa niitä kehittämään tietoturvaosaamistaan ja varautumaan erilaisiin kybermaailman ilmiöihin ja uhkiin.

Lue lisää
Palvelut

30.06.2023

Ajoneuvolaskurit auttavat tekemään kestäviä valintoja

Henkilöautojen päästö- ja kustannuslaskurilla voi vertailla eri käyttövoimilla toimivien henkilöautojen elinkaaripäästöjä ja hintaa. Uudella paketti- ja kuorma-autojen päästö- ja kustannuslaskurilla voi vertailla eri käyttövoimilla toimivien paketti- ja kuorma-autojen elinkaarisia CO2-päästöjä ja kustannuksia.

Lue lisää
Palvelut

30.06.2023

Ajoneuvoveroliput sähköisesti asiakkaille 1.11. alkaen

Ajoneuvoverolipun lähettämisessä otetaan käyttöön Digi- ja väestötietoviraston tarjoama Suomi.fi-viestit 1.11.2023 alkaen. Tavoitteena on saada mahdollisimman moni asiakkaista käyttämään sähköisiä palveluita, esimerkiksi e-laskua tai Suomi.fi-viestejä.

Lue lisää
Palvelut

31.05.2023

Traficomilta kuljetusyrityksille 15 uutta sähköistä palvelua

Traficomin Digikaistalla, liikenteen oma asiointi -palvelussa avattiin toukokuussa 15 uutta sähköistä palvelua. Oma asiointi -palvelusta löytyvät kuljetusyritysten omat lupatiedot ja rekisterimerkinnät sekä tieliikenteen harjoittamista koskevat hakemus- ja ilmoitusasiat.

Lue lisää
Palvelut

31.05.2023

Töissä Traficomissa: Johanna Simkin

Johanna Simkin kehittää työkseen toimivia sähköisiä palveluita autoilijoille. "Voi sitä tunnetta, kun joku kehuu, kuinka sai vaikkapa ajokortin tilattua helposti netissä. Se ylpeyden tunne, kun voi kertoa olleensa mukana toteuttamassa palvelua, joka on helppo ihmiselle ja hyvä luonnolle."

Lue lisää
Palvelut

31.01.2023

EU:sta uusia esteettömyysvaatimuksia - tavoitteena yhdenvertaisuuden edistäminen

EU:sta tulee uusia esteettömyysvaatimuksia, joiden tavoitteena on taata kuluttajille yhdenvertainen pääsy erilaisten tuotteiden ja sähköisten palvelujen äärelle sekä edistää niiden liikkuvuutta EU:ssa. Traficom valvoo esteettömyysvaatimusten noudattamista yhdessä Etelä-Suomen aluehallintoviraston kanssa.

Lue lisää